INDUSTRY  |  CARE  |  IMAGE+  |  SHAKE YOUR STYLE A-MOVE

Care

Comfortabele werkkleding voor de medische- en zorgsector

De CARE collectie van Alsico is speciaal ontworpen voor het personeel in de medische, zorg- en wellness sector. Met haar tachtig jaar ervaring in de kledingsector is Alsico vertrouwd met het uitwerken van volledige projecten met aandacht voor kwaliteit, comfort, design en innovatie. De A-move van Alsico is dé troef in comfort die net dat extraatje geeft aan onze modieuze kledinglijnen.

JE GOED VOELEN IS BELANGRIJK OM JE WERK GOED TE KUNNEN UITOEFENEN.

Je goed kunnen voelen in je werkkleding is het doel van Alsico. Steeds weer probeert Alsico niet alleen te vernieuwen met nieuwe kleuren en leuke accenten, maar ook door de pasvormen te verbeteren en aandacht te besteden aan functionaliteit binnen het ontwerp. Zo kunnen we een collectie aanbieden waar zowel de man als de vrouw zich goed in voelt. Elke kledinglijn is een totaalpakket die het mogelijk maakt elke functie in uw instelling te kleden. Op die manier wordt een uniforme uitstraling en professioneel imago naar de buitenwereld gegarandeerd.

De CARE collectie bestaat uit acht stijlvolle en modieuze kledinglijnen: Carica, Chamilla, Begonia, Anthillum, Farfara, Reflexus, Montana, Welness & Beauty. Daarna vindt u nog specifieke artikelen zoals broeken, omlooppakken en broderies.

Stoffen en accessoires werden met zorg uitgekozen, komen tegemoet aan de wensen van de dragers en zijn afgestemd op de specifieke werkomstandigheden. Andere kleurcombinaties, volledig afgestemd op uw zorginstelling, worden graag met u overlegd.

 

CHAMILLA WELNESS REFLEXUS

 

Met de Shake Your Style collectie kan je ook jouw eigen creaties maken door stoffen en kleuren te combineren naar uw wens.

Bewegingsvrijheid en draagcomfort komen op de eerste plaats dankzij het innovatieve A-move model. Er werd veel aandacht besteed aan functionaliteit: functionele zakken met soufflet, pennenzakjes, verstevigde schaarzak, praktische lus, bieperzakje. De tuniek heeft een ideale lengte, en verbergt de heupen (lengte 75 cm). De broek is oprolbaar, aanpasbaar in de taille en heeft een elastiek in de rug. De volledige collectie is industrieel wasbaar.