Visit us at Circular Textile Days

2 minutes

Bezoek ons op Circular Textile Days

Bezoek ons op Circular Textile Days op 13-14 september in 's-Hertogenbosch.

"Steek uw hand op als u de CO₂-uitstoot van kledij met twee derde wilt verminderen en niet wilt inboeten aan draagcomfort." 
Alsico hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen. Het verminderen van impact waar het negatief is, en het creëren en vergroten van impact waar het positief is. 
Duurzaamheid is voor hen de definitie van gedegen impact management.
Alsico ontwerpt, ontwikkelt en produceert hoogwaardige werkkleding sinds 1934. Het is onze missie om het leven van mensen op het werk beter te maken. "We zijn ons bewust van de impact die het heeft op mens en planeet. We zullen nooit compromissen sluiten die de toekomstige generaties zouden kunnen schaden." Bij Alsico streven we ernaar om eerlijk en betrouwbaar te zijn. Door die elementen te combineren streven we naar duurzaam werken op product-, bedrijfs- en toeleveringsketen niveau.
Als voorbeeld van ons duurzame perspectief, ontwikkelden we: ALSI-FLEX™ . De ALSI-FLEX™ producten stoten 2/3 minder CO₂ uit dan andere vergelijkbare werkkledij en zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden hersteld, hergebruikt of gerecycled. Tijdens de Circular Textile Days richten wij ons op de end-of-life hub, waarin wij de eerste zijn. Met de hub verzamelen we gebruikte kleding van onze klanten, sorteren en 'verschepen' we deze direct naar een geschikte recyclage-oplossing. 
Wilt u meer weten over Alsico en hun producten? Bezoek ons op de Circular Textile Days