INDUSTRY  |  CARE  |  IMAGE+  |  SHAKE YOUR STYLE A-MOVE

Image+

Trendy werkkleding voor de horeca- en dienstensector

IMAGE+ is een collectie die zich vooral richt op professionals actief in de horeca en de dienstverlenende sector. Met haar tachtig jaar ervaring in de sector van de werkkleding is Alsico uitgegroeid tot specialist in het uitwerken van volledige projecten met aandacht voor kwaliteit, comfort, design en innovatie. Deze nieuwe collectie onderscheidt zich o.a. door haar diversiteit aan kleuren en onderhoudsvriendelijkheid.

IMAGE+ BENADRUKT UW MERKIDENTITEIT DANKZIJ STIJLVOLLE BEDRIJFSKLEDING.

Bewegingsvrijheid en optimaal draagcomfort zijn twee belangrijke factoren binnen deze trendy lijn. De A-move van Alsico is dé troef in comfort die net dat extraatje geeft aan deze modieuze collectie. Onze innoverende A-move zorgt er voor dat personeel zich vrij en gemakkelijk kan bewegen tijdens het uitoefenen van hun job. Steeds weer probeert Alsico te vernieuwen. Niet alleen met nieuwe kleuren en leuke accenten, maar ook door het verbeteren van de pasvormen en aandacht te besteden aan functionaliteit binnen het ontwerp.

De IMAGE+ collectie bestaat uit 9 specifieke productgroepen: overgooiers, schorten, bavetschorten, sloven , lendentassen, jeans, koksvesten, koksmutsen en servicejassen. Daarnaast biedt IMAGE+ broeken en een basisgamma met fleeces, hemden, polo’s en t-shirts aan, om uw bedrijf van een compleet nieuwe look te voorzien.

Stoffen en accessoires die met zorg werden uitgekozen, komen tegemoet aan de wensen van de dragers en zijn afgestemd op de specifieke werkomstandigheden. Alle kleding kan gepersonaliseerd worden. Op die manier wordt een uniforme uitstraling en professioneel imago naar de buitenwereld gegarandeerd.

Vrijheid van beweging is zeer belangrijk voor iedereen die in de horeca sector werkt. De producten van IMAGE+ by Alsico krijgen geleidelijk aan allemaal de Alsico A-move. A-move is een door Alsico innovatief ontwikkeld concept dat de drager een nog comfortabeler gevoel geeft op het werk. Meer hierover vind je op de pagina van A-move.