INDUSTRY  |  CARE  |  IMAGE+  |  SHAKE YOUR STYLE A-MOVE

Industry

Beschermende werkkleding voor Industrie

Met een focus op veiligheid en optimale bescherming werd de INDUSTRY collectie van Alsico ontworpen. Met haar tachtig jaar ervaring in de sector van de werkkleding is Alsico vertrouwd met het uitwerken van volledige projecten met aandacht voor kwaliteit, comfort, design en innovatie. De A-move van Alsico is een troef in comfort die net dat extraatje geeft aan onze kledinglijnen.

UW VEILIGHEID IS ONS BELANG!

Je goed en veilig voelen in je werkkleding is het doel van Alsico. Steeds weer probeert Alsico te vernieuwen. Niet alleen met nieuwe kleuren en leuke accenten, maar vooral door het verbeteren van de pasvormen en aandacht te besteden aan functionaliteit binnen het ontwerp. De kleding is tevens ontworpen met een garantie op een uitstekende industriële wasbaarheid en is gecertificeerd volgens de Europese en/of de internationale normen. Elke kledinglijn is een totaalpakket dat het mogelijk maakt om de verschillende functies in uw instelling van een nieuwe outfit te voorzien. Op die manier wordt een uniforme uitstraling en professioneel imago naar de buitenwereld gegarandeerd.

De INDUSTRY collectie bestaat uit enerzijds beschermkleding en anderzijds werkkleding. De beschermkleding wordt opgedeeld volgens normering. De werkkleding omvat een volledige nieuwe Joe & Jody collectie, een basiscollectie en een basisgamma waar je onder andere een softshell en zelfs sokken vindt.

Stoffen en accessoires worden met zorg uitgekozen om tegemoet te komen aan de wensen van de dragers en zijn afgestemd op de specifieke werkomstandigheden. Andere kleurencombinaties en personalisaties, passend bij de huisstijl van uw bedrijf, worden graag met u besproken.